• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Så här hittar du en ny dator som passar dig

Du vet att det är stor skillnad mellan kläder utan märke och märkeskläder. Till det lägre priset får du ofta ge avkall på kvalitet och perfekt passform. Fram till nyligen var du ofta i samma situation när du skulle köpa ny dator. Det fanns budgetvänliga datorer med begränsad prestanda och minne. Och det fanns förstklassiga datorer där du fick betala för inbyggda funktioner som du kanske aldrig använde. Som tur är har detta förändrats. Om du funderar på att skaffa en ny dator idag kan det vara skönt att veta att det finns enheter till rimligt pris som passar dina behov. Gå till Intels produktsökare för att välja det system som är bäst för dig eller handla en ny Ultrabook™ idag, den senaste datorn som fått så mycket uppmärksamhet.

 

Den nya 2-i-1-datorn: Konverterbar Ultrabook™

Nya konverterbara Ultrabook™ kombinerar de bästa prestandafunktionerna i en bärbar dator med flexibiliteten hos en surfplatta. Dessutom kan du välja mellan många modeller och varianter som vändbar, vridbar och skjutbar.1

 

För att se om Ultrabook™ är rätt val för dig kan du se hur den fungerar. Följande filmer är ett bra ställe att börja på:

 

 • Kontroll ut i fingerspetsarna: Med pekskärmstekniken kan du trycka, dra och nypa för att komma till foton, data och favoritwebbplatser.
 • Två enheter i en: Se hur Ultrabook™ är vändbar, vridbar och skjutbar för ännu enklare mobilitet.
 • Ultrabook™ prestanda: Konverterbar Ultrabook™ drivs av en Intel® Core™-processor och ger fantastisk grafik och prestanda med längre batteritid.
 • Ultraresponsiv: Kolla in Intel® Rapid Start Technology2 som kortar ner uppstartstiden till några sekunder.
 • Nu ännu säkrare: Känn dig trygg med att ha Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT)3 och Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)3 som skyddar dig och ditt Ultrabook™-system.

 

Hitta en ny dator till dig själv

Om en perfekt lördag för dig innebär att du går till kvarterets internetkafé och dricker gott kaffe samtidigt som du läser e-post, kollar sociala nätverk och arbetar med en uppsats för en onlinekurs, kan en bärbar dator eller en konverterbar Ultrabook™ med pekskärmsteknik vara enheten för dig.

 

Nya höjder av design och prestanda: All-in-one-datorn

Om du hellre föredrar en väggmonterad skärm med fantastisk grafik som utgör en del av en nyligen designad, utrymmesbesparande dator kan en all-in-one-dator vara en smidig kombination av underhållningscenter och arbetsstation för dig.

 

Ingen gillar när det ser rörigt ut, och med den nya all-in-one-datorn behöver du inte offra prestanda för att få snygg design. All-in-one-datorn har trådlöst tangentbord och mus, en enda plug-and-play-sladd och en platt skärm. Den ger ett helt spel- och mediacenter med minnet och hastigheten hos en stationär dator.

 

Intels produktsökare är det bästa stället för att hitta en hel rad nya datorer med Intel Inside®. Verktyget är lätt att använda och kan hjälpa dig att bestämma vilken ny dator som passar dig bäst.

Är du redo att uppgradera?

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Pekfunktion och möjlighet till konvertering finns kanske inte tillgängliga på alla modeller. Fråga Ultrabook™ tillverkaren. För mer information och detaljer, gå till www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Intel® Rapid Start Technology kräver en särskild Intel®-processor, Intel®-programvara och BIOS-uppdatering samt Intel® Solid State Drive (Intel® SSD). Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datorleverantör så får du veta mer.

3. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.