• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

De bästa Facebook*-spelen blir bara bättre och bättre

Om du ägnar mer än en timme åt gången på Facebook* har du förmodligen övergått från att puffa dina vänner till att spela några av de bästa Facebook-spelen med dem. Bara lugn. Du behöver inte erkänna för någon annan än dig själv att ditt nya favoritintresse är Bubble Witch Saga*. Och du är absolut inte ensam om att svepas med i spelexplosionen.


Nu finns det nästan en miljard Facebook-användare och snudd på 300 miljoner av oss spelade spel på Facebook förra året. Det är en ökning med 35 miljoner på ett år! När du inser att du behöver en snabbare dator om du ska kunna hålla kontakten med alla som du måste besegra i Diamond Dash* är det enklast att använda Intels produktsökare. Här kan du söka efter en bärbar dator, all-in-one-dator eller den senaste Ultrabook™-enheten om du vill ha både smidigheten med en surfplatta och prestandan i en bärbar dator. Och tack vare de nya Intel® Core™-processorerna i alla de här enheterna kan du spela spel på Facebook med bättre grafik, hög prestanda och supersnabb starttid.


De allra bästa spelen på Facebook

Den ultimata listan över toppspel på Facebook går inte att sammanställa eftersom spelare får nya favoriter hela tiden. Här är några av de kostnadsfria spelen på Facebook som massor av användare världen över spelar just nu.


 • Words with Friends* är allas favoritversion av Alfapet* online. Här kan du spela upp till tjugo spel åt gången, såväl med dina Facebook-vänner som med andra, och med den inbyggda chattfunktionen blir det lika roligt att prata med dina motspelare som att delta i själva spelet.
 • Texas HoldEm Poker* är världens största kostnadsfria pokerspel, i varje fall enligt dess skapare Zynga*. Det är dock lätt att spendera riktiga pengar på det här globala kortspelet med sina animerade pokertjejer, presentshop och anpassade platser vid bordet.
 • Farmville 2* är, precis som sin föregångare, lantbrukarversionen av Sim City* för alla med virtuella gröna fingrar. Fortsätt plöja, plantera och skörda allt vad du orkar och tjäna poäng så att du tar dig till nästa nivå. Och du får inte missa Farmer’s Market!
 • I början är Bubble Witch Saga* ganska lätt men det blir svårare allt eftersom och bara de tuffaste spelarna lyckas ta sig ända fram. Syftet är att skjuta bubblor som faller på spindlar så att ditt poängsaldo ökar och du kan göra hål i taket för att ta dig upp till nästa nivå. Det här spelet är alla pusselentusiasters dröm med fler än 150 nivåer att erövra och en karta där dina framgångar visas.
 • I SongPop* kan alla musikexperter briljera med sina kunskaper om gamla hits som annars fallit i glömskan inför sina vänner online.
 • Bejeweled Blitz* beskrivs som ett enminutsspel av obegränsat nöje. På bara sextio sekunder måste spelarna matcha och detonera vissa ädelstenar för att få tag på den största skatten av alla: en plats på ledartavlan.


Med Intel kan du hålla takten med de bästa spelen på Facebook

Vare sig det handlar om kort-, ord-, action- eller frågesportspel finns det tillräckligt med alternativ på Facebook för att du och dina vänner ska kunna tävla mot varandra i lång tid framöver. Och om du vill fortsätta hänga med kan du använda dig av Intels produktsökare redan idag och hitta den rätta datorn för dig.

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.