• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

De fem bästa webbplatserna för film

Älskar du film så mycket att du vill kunna titta på filmer var du än är? Du har tur. Det finns bokstavligen dussintals webbplatser för film som har tillräckligt mycket innehåll för att hålla dig sysselsatt ett tag. Men först måste du kontrollera att tekniken är uppdaterad så att den klarar de krav som snabbt strömmande video ställer. För att lägga vantarna på den bärbara dator eller surfplatta som uppfyller kraven på en högkvalitativ visningsupplevelse i farten kan du titta på Intels produktsökare. Spana sedan in de coola webbplatserna för film som listas nedan för att komma åt tusentals strömmade filmer.

 

 • Netflix*: Fanbäraren för alla filmströmningstjänster online – Netflix – skrev regelboken för hur underhållning i HD via fiberoptik ska levereras. Netflix var banbrytande på området, vilket har resulterat i ett konstant växande bibliotek av tusentals filmer till en månadskostnad som bara är en bråkdel av vad du skulle få betala för varje film separat någon annanstans. Netflix erbjuder också originalprogrammering som görs exklusivt för Netflix och de har planer på att expandera det ytterligare.
 • Crackle*: Om du gillar kostnadsfria filmer och inte har något emot reklaminslag är Crackle definitivt en webbplats för filmströmning som är värd att undersöka. Utöver att kostnadsfritt erbjuda ocensurerade filmer är det också en plats där du kan titta på dina bästa tv-program och allt originalinnehåll som finns tillgängligt endast via Crackle.
 • YouTube*: I åratal har YouTube varit den främsta kostnadsfria värdwebbplatsen för allt slags videoinnehåll, både hemmagjort och professionellt. Men det har aldrig varit ett bra ställe att titta på upphovsrättsskyddade filmer, förrän nu. Utöver alla kostnadsfria kattvideoklipp som dina ögon orkar med, erbjuder YouTube också uthyrning av strömmad film på begäran. Du kan dessutom välja att köpa digitala kopior av filmer.
 • Hulu*: Hulu är ursprungligen känt för sitt stora urval strömmade tv-program, men håller nu även på att komma ikapp andra webbplatser som tilltalar filmentusiasterna. De har också satsat hårt för att få tekniken på plats så att Hulu kan erbjudas på mer eller mindre alla plattformar du kan tänka dig – från stationära datorer till surfplattor och smarttelefoner. För att få ut det mesta av Hulu behöver du registrera dig för Hulu Plus till en låg, månatlig prenumerationskostnad.
 • iTunes*: Många kanske redan använder det här programmet för att få åtkomst till sina digitala medier, men iTunes är också en förstklassig plattform som har ett stort bibliotek av filmer som du kan köpa och ladda ned omedelbart. Trots att det är en Apple-plattform kan iTunes användas på alla enheter oavsett operativsystem, från iOS* till Windows*.

Mer information

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.