• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Håll takten med de bästa webbplatserna för att ladda ned musik

Om du älskar att sitta på ett kafé med Wi-Fi och mejla, hänga på sociala nätverk och ladda ned musik så vet du redan att internet är världens största musikaffär. Och dess innehåll växer för varje dag tack vare de bästa webbplatserna för att ladda ned musik och internetradio online.

 

Naturligtvis är det viktigt för oss som är stolta att kunna stödja våra favoritartister och skivbolag att känna till de bästa möjligheterna för att ladda ned musik. Och det är precis lika viktigt att ha en pålitlig dator med tillräckligt med minne, kraft och ljudmöjligheter, så att din musik är lättillgänglig och kan spelas med ett kristallklart ljud. Det är därför som Intels produktsökare är en sådan otroligt bra plats för varje musikfantast att köpa en ny dator.

 

Med så många artister som nu erbjuder avancerade specialnedladdningar via sociala nätverkssidor, är det nu ofta väl värt att följa dina favoritband på Facebook eller Twitter. Dessutom, om din smak går från Topp 40-hits till internationella utgåvor som är svåra att hitta, kommer du kanske att upptäcka att det är värdefullt att kunna strömma internetradio online. Tänk på att du i båda dessa fall kan få fler Tweets, mejl och erbjudanden än du har betalat för. Men att få vara ett av de första fansen som kan ladda ned sin favoritmusik kan vara väl värt mödan.

 

De bästa av de bästa webbplatserna för att ladda ned musik

 

Eftersom musikval är en sådan personlig sak, är det omöjligt att säga vilken webbplats för musiknedladdning som är bäst för varje enskild lyssnare. Men med tanke på skivbibliotekens storlek, användarvänlighet och intressanta tilläggsfunktioner är dessa webbplatser värda ett besök:

 

 • iTunes Music Store* har över åtta miljoner låtar i sitt bibliotek. Den får återkommande uppskattning för sitt stora utbud av titlar och genrer, och började nyligen erbjuda all sin musik DRM-fri (vilket betyder att det inte ingår digitala spärrar i musiken man betalar för).
 • Amazon MP3* var den första webbplatsen för nedladdning av musik som fick kontrakt med de fyra populäraste skivbolagen, så det är inte konstigt att deras bibliotek växer snabbt. Dessutom ger de god valuta för pengarna eftersom deras låtar kostar mindre än en dollar.
 • Zune Marketplace* erbjuder både enstaka nedladdningar och ett medlemskap som ger dig möjlighet att ladda ned så många låtar du vill.
 • Free Music Archive är precis det som namnet utlovar. Webbplatsen har ett enormt arkiv med kostnadsfri musik. Även om du kanske inte hittar de mest populära låtarna här, kommer du säkerligen att gilla webbplatsen utvalda blandning av låtar och artister.
 • Last.fm* är en del av en typ av kostnadsfri internetradio online. Ju mer du lyssnar desto mer anpassas utbudet efter dig. Webbplatsen har kostnadsfria nedladdningar och spelar automatiskt nya spår i den genre du gillar.

 

Intel®-produkter är populära hos musikälskare

 

Med så många möjligheter att välja musik och underhållning online, är det bra att veta att Intels produktsökare gör det till ett enkelt val att hitta en dator för att ratta in det du gillar.

Mer information

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.