• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Sju av de bästa onlinespelen som inte kostar ett öre

Webbläsarbaserade spel är onlinespel som inte kräver att du laddar ned några stora programvaror. Det betyder inte att webbläsarbaserade spel är begränsade till enkla teman. Faktum är att om du vill spela några av de bästa onlinespelen behöver du en dator som klarar höga grafikkrav. Leta med Intels produktsökare och se vilken typ av dator som passar dig bäst. När du har gjort ditt val är det dags att kolla in de coola kostnadsfria onlinespelen.

 

Begone* – Om du gillar skjutspel i första person kommer du att älska Begone. Det här spelet har realistiska, flytande bilder och handlar om tidsbegränsad skjutning mellan konkurrerande grupper. Spelet är snabbt och du kan spela ensam eller tillsammans med andra. På grund av sitt innehåll passar det inte spelare under 13 år.

 

Seafight* – Har du någonsin fantiserat om att vara en karibisk pirat? Nu kan du testa ditt mod (och dina sjöben) utan att det kostar ett öre och utan att bli blöt. Seafight är ett MMORPG, alltså ett onlinerollspel för flera spelare. Det utspelar sig i en virtuell spelvärld. Spelet passar spelare i alla åldrar, men eftersom det är ett MMORPG rekommenderar vi att spelare under 18 år inte spelar ensamma.

 

Drakensang* – Är svärd och drakar din grej? Då kommer du antagligen att älska Drakensang. Det här är ett hyllat och kostnadsfritt onlinespel med ett för onlinespel ovanligt inslag: du kan anpassa din spelkaraktär och dina kunskaper, allt för att bättre utkämpa striden mot drakar och andra hemska, mytiska, medeltida varelser. Passar spelare från 13 år, men som för alla onlinespel bör spelare under 18 år inte spela ensamma eftersom spelet har en onlinegemenskap.

 

Battlestar Galactica* – Du måste inte gilla den populära TV-serien för att spela det här spelet, men det skadar ju inte direkt dina möjligheter att navigera genom det här MMORPG-spelet. Förutom fantastisk 3D-grafik kan du göra roliga ändringar av rymdskeppen och vapenarsenalen. Lämpligt från 13 år, men MMORPG-rekommendationer gäller.

 

Slingo* – Känner du inte för att skapa kaos och förstörelse? Det finns något online för alla, även för dem som hellre spenderar tid på mindre hårresande sysselsättningar. Slingo är en rolig kombination av bingo och spelmaskiner och du kan till och med vinna kontantersättningar i de spelbaserade pristävlingarna. Ett spel som är lämpligt för alla åldrar.

 

Run Bolt Run* – Om du har barn finns det många kostnadsfria onlinespel för alla mognadsnivåer. Ett är Run Bolt Run från Disney, där du ska hjälpa en hund som heter Bolt att rädda sin ägare Penny. Avsett för barn under 13, men det betyder inte att "stora barn" inte kan spela!

 

Carnage Racing* – Alla spel du hittar online är inte rollspel och det finns massor av kostnadsfria arkadliknande spel med den rätta balansen mellan modern teknik och klassiska nöjen. Carnage Racing är ett traditionellt bilracespel med extrafunktioner som vapen och anpassningsbara fordon. Det roliga med det här spelet är att det bara går att spela via Facebook*. På så sätt missar du aldrig en puff, en gilla-markering eller ett privat meddelande medan du spelar, och du kan till och med utmana Facebook-vännerna på ett lopp. Rekommenderas för spelare från 16 år.

 

Vi behöver väl knappast säga att högkvalitativ grafik är viktigt för ett bra onlinespel. När du köper dator ska du inte bara titta på priset utan också tänka på datorns förmåga att leverera kvalitetsspel. Det sista du vill när du ska spela är att datorn börjar hacka, så välj med omsorg. Besök Intels produktsökare och välj bland marknadens bästa Ultrabook™-enheter, all-in-one-datorer och bärbara datorer. Om du vill hålla spelet igång vill du inte ha något annat än den bästa tekniken.

Mer information

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.