• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Hitta de bästa bärbara
datorerna

Du kan inte vänta tills du kommer hem med att kolla e-posten. Du behöver ett tangentbord så att du kan skriva inlämningsuppgifter på biblioteket. Och du vill absolut kunna strömma tv-serier via Hulu* så snart du har en stund över och tillgång till ett trådlöst nätverk. Som tur är finns Intels produktsökare. Det är det snabbaste sättet att hitta och jämföra de bästa bärbara och stationära datorerna med Intel Inside®.

 

De bästa bärbara datorerna har processor från Intel

Med en Intel® Core™-processor i den nya bärbara datorn eller Ultrabook™-enheten får du fantastisk grafik och det blir kul att se film, spela spel och visa foton för hela släkten. De bästa bärbara datorerna och de nya Ultrabook-enheterna, som ger surfplatteflexibilitet och datorprestanda, är dessutom strömsnåla och har lång batteritid. Det är lätt att se att de kan förändra ditt liv, eller i alla fall hur du jobbar, pluggar och håller kontakten.

 

Snabb, nyfiken

Om du är en person som gillar att se nyheter från hela världen, vill ha väl underbyggda svar när du undrar något och känner att det är viktigt att kunna ringa familjen med Skype* är du en del av den snabba och nyfikna mobilgenerationen. De bästa bärbara datorerna är de du inte behöver vänta på. Och de som inte lämnar dig med tomt bankkonto. Om du tänker på de här punkterna kan du fatta ett välinformerat beslut om vilken enhet som passar dig bäst:

 

 • Prestanda – Intel Core-processorn är motorn i den bärbara datorn eller Ultrabook-enheten. Det är processorn som gör att du smidigt växlar mellan olika program: kontakthållande och sociala, jobbrelaterade och underhållningsrelaterade. Det handlar om hur snabbt det går när du använder programmen.
 • Prisvärdhet – För bara några år sedan var de bästa bärbara datorerna utom räckhåll prismässigt för många av oss. När nya datorer och Ultrabook-enheter utformas i dag är prisvärdheten en viktig aspekt. Enheterna är både högkvalitativa och ger mycket för pengarna.
 • Säkerhet – Det är smidigt att använda bärbara datorer och Ultrabook-enheter, men det ska vara säkert också. Därför är det bra att ha Intel® Anti-Theft Technology1 och Intel® Identity Protection Technology2. De här teknikerna skyddar alla typer av mobila enheter och informationen på dem.
 • FlexibilitetUltrabook-enheterna är en kombination av surfplatta och kraftfull dator. Det ger en flexibilitet vi tidigare bara kunde drömma om. Det finns massor av skärmkonstruktioner, vridbara, utdragbara och vändbara, och alla enheter är under en tum tjocka. Nu kan du alltid ha både pekskärm och full tangentbordskontroll.

 

En enhet som är som du

Det finns massor av bärbara datorer på marknaden i dag, men det är ändå ganska enkelt att avgöra vilken som passar dig. Du använder den bärbara datorn eller Ultrabook-enheten och håller kontakten, jobbar och har kul, varje dag. Så använd Intels produktsökare och fråga dig själv: Vilken enhet passar mig bäst?

Mer information

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

2. Inget system kan tillhandahålla absolut säkerhet under alla omständigheter. Kräver Intel® Identity Protection Technology-aktiverat system, inklusive en 3:e eller 4:e generationens Intel® Core™-processor, aktiverat chipset, inbyggd programvara och program, samt deltagande webbplats. Fråga tillverkaren av ditt system. Intel antar inget ansvar för förlorade eller stulna data och/eller system eller några resulterande skador. Läs mer på http://ipt.intel.com.