• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Upptäck den nya revolutionen med kostnadsfri onlineutbildning

Det behöver inte kosta en förmögenhet att skaffa sig en onlineutbildning. Det behöver faktiskt inte kosta något alls. Ett växande antal institutioner erbjuder människor över hela världen möjlighet att skaffa sig en onlineutbildning helt utan kostnad, vilket bidrar till en revolution inom utbildning som aldrig har skådats förut. För att kunna dra nytta av dessa fantastiska möjligheter behöver du ha den mest tillförlitliga dator som går att köpa för pengar. Ta en titt på Intels produktsökare för att få en idé om vilken dator som bäst passar dina onlineutbildningsbehov. Gå sedan ut på nätet och undersök prospekten för kostnadsfria onlineutbildningar. Här är några söktips.


Här hittar du onlineutbildning inom naturvetenskap

Education Portal erbjuder många kostnadsfria kurser i naturvetenskap som du får ta del av via videopresentationer. Onlineutbildningen i naturvetenskap består av hundratals videofilmer och omfattar ämnen som biologi, genetik, mikrobiologi, anatomi, fysiologi och kemi.


Vill du ha en kostnadsfri utbildning i matematik från Harvard?

Om matematik är ditt ämne och du vill ha en fantastisk utbildning men saknar ekonomiska resurser eller inte bor tillräckligt nära universitetsområdet kan en onlineutbildning vara den snabbaste vägen till framgång. Harvard University erbjuder nu öppna kurser i en mängd ämnen, inklusive matematik. Kurserna omfattar abstrakt algebra och mängdlära, räknelära och sannolikhetslära.


Skaffa dig en ingenjörsutbildning på Carnegie Mellon

Prestigefulla Carnegie Mellon University har ett öppet utbildningsinitiativ som vidtagit viktiga åtgärder för att en kostnadsfri onlineutbildning ska bli möjlig. Bland de många kurser som ges borde kursen statistik för ingenjörer locka dem som är intresserade av att fördjupa sina ingenjörsstudier. Yale, som är ett annat välkänt universitet, erbjuder kurser i ingenjörsvetenskap via kursen Frontiers of Biomedical Engineering.


En flerspråkig MIT-utbildning, online och kostnadsfritt

Massachusetts Institute of Technology (mer känt som MIT) är en av de bästa högskolorna i världen för naturvetenskap, ingenjörskonst och teknik. Tack vare tillkomsten av onlineutbildning och MIT:s ansträngningar för att övervinna språkbarriärer kan ambitiösa studenter som inte talar engelska delta i onlinekurser på traditionell kinesiska, förenklad kinesiska, spanska, portugisiska, thai, persiska, turkiska och koreanska.


Vem skulle kunna tro att en ny dator kan bidra till att förändra livet på ett så viktigt sätt och ge möjlighet till utbildning som du annars skulle behöva betala mycket pengar för? Om du är redo att göra ett seriöst val av dator och förverkliga dina drömmar om en högre utbildning ska du gå till Intels produktsökare idag.

Mer information

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.