• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Fantastiska all-in-one-datorer där barnen kan spela kostnadsfria onlinespel

Du hör det hela tiden: Barn växer fort. Och du vet hur viktigt det är att ta vara på fritiden och tillbringa tid med familjen. Nu är det enklare än någonsin att uppmuntra, övervaka och till och med delta i ditt barns utveckling, från förskola till gymnasium och vidare därefter.

 

Alla barn älskar det, och rätt många vuxna också: Spela spel! Det finns allt fler onlinespel för flickor och pojkar i alla åldrar. På Nickelodeon*-spelsidan är spelen enkelt uppdelade efter kategori. Barnen kan hitta spel som handlar om deras tecknade favoriter, som de superpopulära Power Rangers: Samurai*-spelen och nya Winx Club: Dress Me Up Too*. En ny all-in-one-dator fungerar som ett toppmodernt underhållningssystem och behöver inte vara särskilt dyr. Ställ den var du vill i hemmet och skapa en säker plats för onlinespel utan att det stör den övriga inredningen eller tar särskilt mycket plats.

 

Onlinespel för barnen, underhållningssystem för dig

En all-in-one-dator är ett smart val om du behöver en familjedator. Om du väljer en modell med 27-tumsskärm imponeras både barnen och du av grafiken. Du kan till och med sätta upp den på väggen för att spara utrymme och se till att den verkligen smälter in hemma.

 

Det finns all-in-one-datorer med Blu-ray*-diskenhet, integrerat HDMI* och inbyggda TV-funktioner. Om du väljer en enhet med alla de här funktionerna kan du titta på film i HD när du vill, strömma material snabbare än du någonsin trodde var möjligt eller ansluta en spelkonsol till datorn.

 

Spel som ger nytta och nöje

Ny statistik visar att 65 procent av alla hushåll i USA spelar tv-spel. Vi i Sverige älskar som bekant också tv-spel. Och det är allt fler som upptäcker hur kul det är. Förr var tv-spel något unga killar höll på med, men marknaden växer snabbt. Nu är två av fem spelare tjejer. Onlinespelen blir dessutom allt populärare i alla åldersgrupper. De yngsta i familjen kanske vill spela Dora Utforskaren på lördagsmorgonen och själv spelar du gärna något kul ordspel med vännerna på fredagskvällen. Alla kan hitta spel de gillar och som inte kostar någonting.

 

Barn har såklart skolarbete att göra också. Med en all-in-one-dator går det att köra kunskapsbaserade spel, till exempel de från LeapFrog*, som hjälper barnen att utvecklas. Låt dem spela Alfapet och öva upp stavningen. Det finns mattespel också som hjälper dem att bli bättre på siffror. Det finns spel om allt, till och med om hur du borstar tänderna, använder tandtråd och äter rätt.

 

All-in-one-datorn: Inbyggda familjefunktioner

Välj en modell som passar hela familjen. Förutom de funktioner vi redan nämnt kan all-in-one-datorerna ha en del av, eller alla, de här funktionerna:

 

  • Intel® Core™-processor som ger snabb och tillförlitlig prestanda
  • Pekskärmsteknik för enkel navigering och intuitiv kontroll
  • Trådlös mus och trådlöst tangentbord med en enda plug-and-play-sladd
  • Inbyggd HD-webbkamera med mikrofon för bland annat smidigt nätverkande, spel med vännerna och telefonkonferenser
  • Inbyggda högtalare så att du kan lyssna på musik och ha ännu roligare när du spelar
  • Foto- och filmredigeringsfunktioner med Intel® Quick Sync Video1 och Intel® Clear Video HD Technology1

 

Ta en titt på videoklippet om all-in-one-datorer.

 

** Statistikkälla: Education Database Online.

Mer information

Utforska all-in-one-datorer

Vad är det för skillnad mellan en basdator, en högklassig dator och en all-in-one-dator?

Klicka här >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Omfattar Intel® HD Graphics, Intel® Quick Sync Video, Intel® Clear Video HD Technology  (Intel® CVT HD), Intel® InTru™ 3D Technology och Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX). Det är utformningen på den dator du väljer som avgör om du kan dra nytta av inbyggd visuell teknik. Fråga tillverkaren av din dator om det finns funktioner för inbyggd visuell teknik i ditt system.