Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Titta på film online utan kostnad helt lagligt

Om du gör en sökning efter ”free movie downloads” eller ”hämta film utan kostnad” i valfri sökmotor får du troligen miljontals träffar som utlovar snabb hämtning av de senaste storfilmerna från Hollywood. Det finns mängder av webbplatser som gör det väldigt enkelt för dig att olagligt hämta upphovsrättsskyddade filmer till din dator – filmer som fortfarande visas på biografer eller inte ens har släppts ännu. Det är frestande.

Vad du inte får veta på de här webbplatserna är, förutom att det olagligt att hämta, titta på och dela de här filmerna, att myndigheter och privata företag kontrollerar de här webbplatserna regelbundet på jakt efter användare som ägnar sig åt olaglig hämtning av filmer. Risken att åka fast och dömas till att betala böter är en realitet … och helt onödig med tanke på hur många webbplatser det finns där du kan titta på fullängdsfilm och de senaste avsnitten av olika tv-serier utan kostnad helt lagligt när du vill.

Allmänt tillgängligt material

Om du känner för en gammal filmklassiker kan du besöka någon av alla de webbplatser som erbjuder allmänt tillgängligt material utan kostnad. Om en film är allmänt tillgänglig innebär det att upphovsrätten till den har upphört att gälla eller att ägaren till filmen har gjort den tillgänglig för allmänheten utan avgifter eller royalties. Sådana filmer kan hämtas och spelas på datorer, MP3*-spelare, Androids*, iPods*, iPhones*, iPads* …helt utan kostnad.

På webbplatser med allmänt tillgängligt material kan du få ditt lystmäte av gamla godingar som Det ligger i blodet, Little Shop of Horrors, Mannen Som Visste För Mycket och till och med Night of the Living Dead. Helt utan kostnad, helt lagligt. På webbplatser som The Internet Archive*, Retrovision*, Uncle Earl’s Classic TV Channel* och Shocker Internet Drive-In* finns det totalt över 500 000 allmänt tillgängliga ”rörliga bilder”, inklusive långfilmer, tv-program, tecknad film, sport, dokumentärer och mycket mer. Det är ett paradis för alla som gillar klassiska filmer.

Utan kostnad, med några ord från vår sponsor …

Ett annat helt lagligt sätt att titta på film och tv online är att besöka webbplatser för videoströmning. De webbplatserna har vanligen ett imponerande utbud av kostnadsfritt innehåll. Det innehållet är ”kostnadsfritt” eftersom tv-programmen vanligen avbryts av reklam som ”betalar” för det. På webbplatser som Hulu*, YouTube*, Google Video* och Sonys Crackle* kan du helt lagligt strömma tv-program direkt till datorn.

Du kan även välja att betala

Amazon Prime*, Xfinitys Fancast*, Netflix* och Hulu Plus* erbjuder de senaste filmerna och tv-programmen, men du måste skapa ett konto och betala en månadsavgift för att se deras topprogram. Vissa tjänster, som Netflix*, erbjuder ett flertal olika månadsbaserade betalningsalternativ. När du jämför dem kan du se små skillnader i pris och vad de omfattar. Alla som älskar film kommer emellertid att glädjas åt att de alla omfattar obegränsad strömning.

Om du inte vill betala för en månadsprenumeration kan webbplatser som Vudu*, Blockbusters On-Demand* och Best Buys CinemaNow* vara alternativ till andra tjänster för video på begäran där en prenumerationsavgift krävs. När du har registrerat dig betalar du helt enkelt för de filmer eller tv-program som du vill hyra eller köpa.

Det som gör de här strömnings- eller hämtningsalternativen så tilltalande är att du kan ta med dig all din underhållning vart du än beger dig. Ultrabook® är tunnare än 20 mm och dess ultratunna, ultraresponsiva design gör den till den perfekta enheten för filmälskare som alltid är i farten. Dessutom ingår Intel® Insider™ i Ultrabook. Det är ett nytt sätt att uppleva trådlös uppspelning i HD-kvalitet, endast för datorer med Intel® processor. Din dator är nu som att sitta på första parkett i biografen.

Oavsett vad du har för filmsmak – action, romantik, skräck, komedi – och med tillgång till alla de webbplatser för onlinefilm som nämns ovan, och en mängd andra liknade webbplatser, finns det ingen anledning att ta risken att hämta olagliga och upphovsrättsskyddade filmer till din dator. Du kan alltid hitta bra filmer online, helt lagligt och utan att betala en krona.

Utforska 2 i 1-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2 i 1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intel® produktsökare >

 

Relaterade videor