• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

De fem bästa sätten att lyssna på kostnadsfri musik online

Visste du att du kan lyssna på kostnadsfri musik online utan att stjäla från någon? Det finns faktiskt några lagliga onlinekällor där du kan lyssna på musik helt kostnadsfritt. Om du har en surfplatta, eller ännu hellre en bärbar dator, kan du lyssna på musik överallt där det finns en Wi-Fi-signal. Kolla in Intels produktsökare för att hitta den dator som bäst passar din stil och dina behov. Gå sedan ut på nätet och börja lyssna på din favoritmusik kostnadsfritt!

 

Här kommer en lista över de fem bästa onlinekällorna för att lyssna på musik kostnadsfritt på nätet.

 

 • Spotify*: Finns i nästan två dussin länder, inklusive USA och Storbritannien. Spotify är en av de mest använda plattformarna i världen för att lyssna på kostnadsfri musik online. Med Spotify kan du, i motsats till många andra musiktjänster på nätet, söka efter enskilda låtar, album och artister. Den kostnadsfria versionen stöds av reklam och du måste ladda ned en programvara.
 • Grooveshark*: Liknande funktion som Pandora, men erbjuder en del av de extrafunktioner som Spotify har. Grooveshark är en unik hybrid av strömmad radio online som ger dig möjlighet att lyssna på hela album utan att behöva ladda ned någon programvara. Allt lyssnande sker direkt från webbplatsen i webbläsaren. Grooveshark är endast tillgänglig i USA.
 • Last.fm*: En kostnadsfri musikströmningstjänst online i USA, Storbritannien och Tyskland. Last.fm har också en funktion för socialt nätverk som sammantaget ger en annorlunda upplevelse. Du kan inte bara lyssna på musik kostnadsfritt, utan även bli vän med andra lyssnare och skicka meddelanden och rekommendationer till dem på din kontaktlista. Last.fm skiljer sig från andra strömningstjänster online genom att även visa roterande stillbilder på artisten som spelas. Last.fm har mer begränsad tillgänglighet i Kanada, Irland, Australien, Nya Zeeland och Brasilien.
 • Live365*: Live365 har en samling radiostationer online som inte är programmerade, utan körs av faktiska DJ:ar. Det är en fantastisk, kostnadsfri strömmad källa där du kan lyssna på din favoritmusik och samtidigt upptäcka liknande artister. Du kan också sortera din lyssningssmak efter musikstil och efter enskilda band och artister. Live365 kan startas direkt från webbläsaren, men det finns också en spelare som du kan ladda ned med extra funktioner. Tjänsten är reklamdriven så du behöver aldrig betala några prenumerationsavgifter. Live365 är tillgänglig i över 150 länder runt om i världen.

 

Du kan spara in mycket pengar på mp3-nedladdningar och cd-köp om du hittar kostnadsfria musikkällor online. Det kan också bidra till att du hittar nya artister som du aldrig skulle ha upptäckt annars. För att din upplevelse ska bli så bra som möjligt är det värt att utrusta dig med en dator som klarar de hastighetskrav som ställs på kontinuerlig ljudströmning online. Hitta din dator med Intels produktsökare.

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.