• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Tunn, tunnare, tunnaste bärbara datorn

De otroligt snabba, lätta datorerna har blivit oundgängliga för oss, och när vi tittar efter mobilitet och prestanda vill vi gärna ha den allra tunnaste bärbara datorn. Tack vare den utökade batteritiden, och de senaste Intel® Core™-processorerna som gör enheter både mer responsiva och kompakta än någonsin, kan du njuta av kraften hos en stationär dator i marknadens tunnaste bärbara dator.

 

Tunga och otympliga bärbara datorer är historia. Nu kan du arbeta med rapporter för skola eller jobb, hålla kontakten med vänner i sociala nätverk och ladda ned musik medan du tar en kaffe på ditt favoritställe med Wi-Fi. När det är dags att gå stoppar du bara din slimmade, lättviktiga enhet i rycksäcken. Klart!

 

Det handlar om att hitta en dator som passar din aktiva livsstil, och Intels produktsökare – med aktuell produktinformation – är ett bra verktyg när du ska jämföra de senaste enheterna.

 

Ett brett utbud av tunna bärbara datorer

Det kan kännas svårt att hitta en enhet som passar just dig. Ja, det finns många tunna, snabba och kraftfulla enheter att välja bland. Då är det bra att komma ihåg att du letar efter en dator som gör att du kan hålla kontakten medan du rör dig mellan skola, jobb och fritidsaktiviteter, så att du aldrig missar e-post, uppdrag eller det senaste avsnittet av din favoritserie.

 

Nu när surfplattor, pekskärmsteknik och handhållna enheter blir allt mer populära så kommunicerar vi och underhåller oss på helt nya sätt. Efterfrågan på supertunna bärbara datorer har flyttat gränsen för vad som är möjligt. Samtidigt har en helt ny typ av mobil enhet utvecklats: det handlar om Ultrabook™, en kombination av de bästa funktionerna från bärbara datorer och flexibiliteten hos en surfplatta.

 

Den nya 2-i-1-datorn: Den ultratunna Ultrabook™

För de som vill ha känslan från en surfplatta med pekfunktioner tillsammans med ett tangentbord och prestandan hos en bärbar dator finns Ultrabook™, med följande funktioner och alternativ:

 

 

Senaste nytt om bärbara datorer

Om du behöver ett fullständigt tangentbord, utökad batteritid och trådlösa funktioner kan du ta en titt på sortimentet av bärbara datorer i value- och premium-segmentet. Förutom funktioner som extra stora hårddiskar, mer minne och fantastisk grafik så kan Intels produktsökare hjälpa dig att avgöra vilken Intel Core-processor som uppfyller dina prestandakrav.

 

Innovativ teknik som inte sinkar dig

När du väljer en bärbar dator eller Ultrabook så investerar du egentligen i dig själv. Intels produktsökare är ett roligt och informativt sätt att komma igång med letandet. Det är ändå skönt att veta att du i dagens internetanslutna värld inte behöver stanna av bara för att du lämnar skolan, jobbet eller ens eluttaget bakom dig.

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Intel® Smart Connect Technology kräver en särskild Intel® processor, Intel® programvara och BIOS-uppdatering, Intel® trådlöst kort och internetanslutning. SSD-disk eller motsvarande drivrutin kan krävas. Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datortillverkare för mer information.

2. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.