• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Ultrabook 2 i 1: Kakan du både kan äta och ha kvar!

Stil eller bekvämlighet? Snabbhet eller pålitlighet? Bärbar dator eller surfplatta?

Livet är fullt av val, och oftast frågar vi oss inte ens om vi inte kan välja både och. Kanske är det den där gamla kakan, som vi inte både kan ha och äta, som har gjort att vi inte har ifrågasatt datoruppdelningen. Tänk om det fanns en enhet som gav oss både produktiviteten hos en dator och bärbarheten hos en surfplatta? Och tänk om den här 2 i 1-enheten hade prestanda på Intel-nivå?

 

Ultrabook™ är äntligen här. De här 2 i 1-enheterna med multitaskingprestanda och maximal bärbarhet blir snabbt allt populärare. Så om du står i valet och kvalet mellan en bärbar dator med höga prestanda och en surfplatta med pekskärm har vi precis löst frågan åt dig! Du kan äta både äta kakan och ha den kvar!

 

Vad är en Ultrabook™ 2 i 1?1

Ultrabook 2 i 1 är en klass för sig. Den här mångsidiga enheten ger det bästa av två världar: prestanda som en vanlig dator och användarglädje som en surfplatta. Dessutom är den smidig och responsiv.

 

Prestandan gör att du kan uppleva filmer, foton och spel smidigt och utan hack, tack vare de visuella förbättringar som är inbyggda i Intel® Core™-processorn. Pekfunktionerna ger bästa möjliga pekskärmsupplevelse, så att du kan zooma in i foton, spela spel med fingertopparna och titta på film utan att ett tangentbord står i vägen.

 

Hur kan du använda en smidig, responsiv och säker Ultrabook 2 i 1?

Ultrabook är ju mycket mer än bara ett tilltalande yttre, men visst är det svårt att hitta snyggare enheter. Men de här Ultrabook-enheterna kan jämföras med kärlek: i det långa loppet spelar insidan minst lika stor roll som utsidan.

 

Pekfunktioner. En Ultrabook har en pekskärm så att du enkelt kan bläddra enkelt bland favorittidningarna och spelen online. Det här är teknik som håller jämna steg med dig!

 

Extremt bärbar. Ultrabook-enheterna är under en tum tjocka, så det är en perfekt enhet om du vill lägga kontoret i väskan. Studenter får en kraftfull dator som funkar för studierna och samtidigt en surfplatta för sociala nätverk. En 2 i 1-enhet täcker både klassrum och fritid. 

 

Tryck och kör. Är du trött på att batteriet nästan hinner ta slut innan datorn ens är har startat? Ultrabook är superresponsiv och vaknar på ett ögonblick.2 Du behöver inte vänta på att den ska starta så att du kan börja använda pekskärmen, skriva och prata. En annan fördel är att Ultrabook-programvaran uppdateras automatiskt, så att du inte behöver lägga tid på att hämta uppdateringar och uppgraderingar. Enklare blir det inte!   

 

Pålitliga säkerhetsfunktioner. Få en säkrare datorupplevelse. Du kan lita på en Ultrabook™ när du startar systemet och krypterar data snabbare, så att informationen skyddas utan att datorn blir långsammare.3 Säkerhetsteknik från Intel® >

 

Så fungerar 2 i 1-enheter

Alla nya Ultrabook™ 2 i 1-enheter har en sak gemensamt: du kan köra många program samtidigt, som på en vanlig dator, och de är samtidigt responsiva och roliga som surfplattor. Här är några exempel på 2 i 1-enheter som passar ett aktivt liv:

 

 • I en del fall kan tangentbordet och skärmen kopplas isär.
 • Andra modeller har dubbelsidiga skärmar som kan vändas och vikas till surfplatta eller bärbar dator.
 • Dessutom finns det enheter med datorpekskärm som kan vridas eller skjutas så att det inbyggda tangentbordet visas eller döljs.
 • Dubbelsidiga skärmar är roliga och användbara. Två personer kan till och med använda samma skärm samtidig, som vanlig bärbar dator på ena sidan och som surfplatta med pekskärm på andra sidan.

 

Prissättning för Ultrabook

Så, Ultrabook är mångsidig och responsiv, men frågan är om den är prisvärd? Svaret är lyckligtvis ja. Den blir dessutom ännu mer prisvärd när vi väger in själva kärnan i 2 i 1-enheterna: bekvämligheten och att du bara behöver köpa en enhet.

 

 • Bekvämlighet: Om du reser mycket vill du inte ha med dig mer bagage än nödvändigt. När du måste välja mellan att ta med dig din bärbara dator eller din surfplatta måste du alltid kompromissa med någon del av vardagen. Med Ultrabook behöver du inte välja mellan det du borde göra (jobb) och det du egentligen vill göra (underhållning). Du kan till och med växla mellan rapporterna och Facebook*, och hålla båda hjärnhalvorna i trim.
 • Du behöver bara köpa en enhet: En Ultrabook är inte bara praktisk. En annan viktig faktor är priset. Tänk på det. Om du behöver en bärbar dator men också skulle vilja ha en surfplatta så får du båda enheterna i en Ultrabook utan att behöva betala två gånger. Det är en enastående bra affär och en fantastisk 2 i 1-enhet!

 

När du ser hur mångsidiga och prisvärda Ultrabook 2 i 1-enheterna är vet du att du aldrig behöver offra prestanda för bara för att du vill ha en riktigt bärbar enhet. Du hittar den här och många andra spännande produkter med Intel Inside® med hjälp av produktsökaren från Intel®.

Mer information

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Köp en Ultrabook™

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Pekfunktion och möjlighet till konvertering finns kanske inte tillgängliga på alla modeller. Fråga Ultrabook™ tillverkaren. För mer information och detaljer, gå till www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Intel® Rapid Start Technology kräver en särskild Intel®-processor, Intel®-programvara och BIOS-uppdatering samt Intel® Solid State Drive (Intel® SSD). Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datorleverantör så får du veta mer.

3. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.