Masthead Light

Ultrabook™. Inspirerad av Intel

När du har provat den förändras din värld för alltid

Med den ultraresponsiva, superslimmade Ultrabook™ 2 i 11 kan du uppleva prestanda som håller jämna steg med dig. Surfplatta med pekskärm och komplett dator i en enda enhet – Ultrabook 2 i 1 är nu mer intuitiv och flexibel än någonsin. Välj bland en rad olika modeller, var och en med den optimala kombinationen av snabb respons och de smarta funktioner du vill ha.

Anpassa upplevelsen

Du behöver inte längre tumma på prestandan för att få snygg design. Ultrabook™ drivs av en synbart smart Intel® Core™-processor och har en utformning som är tunnare än 20 mm.

Bärbart har aldrig tidigare varit så kraftfullt.

Köp en Ultrabook™ >

 


Funktioner och fördelar

Tryck och skriv med 2 i 1

Tryck och skriv med 2 i 1

Ultrabook™ 2 i 1 är en surfplatta när du vill ha en och en bärbar dator när det behövs. Koppla bara bort, vänd eller skjut på enheten och tryck och skriv sedan, så får du en helt ny bärbar upplevelse.

Prestanda på Intel-nivå

Prestanda på Intel-nivå

Uppleva dina filmer, foton och spel smidigt och utan hack tack vare de visuella förbättringar som är inbyggda i Intel® Core™-processorn2. Upplev hastighetsökningen som medföljer Intel® Turbo Boost Technology 2.03, och njut av fantastisk grafik i en Ultrabook™ 2 i 1 som är tunnare än 20 mm.

Komma åt filer i ett nafs

Komma åt filer i ett nafs

Din Ultrabook™ blev precis mycket mer responsiv. Med Intel® Smart Response Technology4 sparas de mest använda filerna och programmen så att du snabbt får åtkomst till dem igen. Du sparar tid och energi med supersnabb åtkomst till det du använder och gillar mest.

Håll kontakten med din omgivning

Med Intel® Smart Connect Technology5 i Ultrabook™ uppdateras din e-post, dina favoritprogram och dina sociala nätverk kontinuerligt och automatiskt även i vänteläge. Slut på väntandet – så fort du lyfter på locket är du uppdaterad och startklar.

Inbyggd säkerhet

Få en säkrare datorupplevelse. Du kan lita på en Ultrabook™ när du startar systemet och den krypterar data snabbare, så att informationen skyddas utan att datorn blir långsammare.6

Intel® säkerhetslösningar >

 

Startklar på ett ögonblick

Tack vare Intel® Rapid Start Technology7 är Ultrabook™ startklar nästan direkt eftersom den identifierar de program och filer du använder mest och lagrar dem på ett sätt som gör att du kan komma åt dem direkt.

Upptäck Ultrabook™

Ultrabook™-teknik

Prestanda du verkligen ser och känner.

Läs mer >

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Ultrabook™ för företag

Fantastisk stil och vassa affärsfunktioner i kombination.

Upptäck hur >

Ultrabook™-rumskompis

Plötsligt känns allt annat gammaldags.

Se filmen nu >

Produkt- och prestandainformation

open

1. Ultrabook™-produkter finns i flera olika modeller. Vissa modeller kanske inte är tillgängliga på din marknad.  Fråga din Ultrabook™-tillverkare. För mer information och detaljer, gå till www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.

2. Inbyggda visuella funktioner är inte aktiverade på alla datorer, och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

3. Ett system med Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel Turbo Boost Technology och Intel Turbo Boost Technology 2.0 finns endast tillgängliga på vissa Intel®-processorer. Tala med PC-tillverkaren. Prestanda varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. Intel® Smartresponsteknologi kräver en Intel® Core™ processor, utvalt Intel® chipset, programvaran Intel® Rapid-lagringsteknologi version 12.5 eller senare, och en hybrid-SSD-enhet som rapporterar minst 16 GB kapacitet och SATA-I/O-hybridinformationsfunktion som stöds. Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datortillverkare för mer information.

5. Intel® Smart Connect Technology kräver en särskild Intel® processor, Intel® programvara och BIOS-uppdatering, Intel® trådlöst kort och internetanslutning. SSD-disk eller motsvarande drivrutin kan krävas. Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datortillverkare för mer information.

6. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

7. Intel® Rapid Start Technology kräver en särskild Intel®-processor, Intel®-programvara och BIOS-uppdatering samt Intel® Solid State Drive (Intel® SSD). Resultatet kan variera beroende på systemkonfiguration. Kontakta din datorleverantör så får du veta mer.

8. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

9. Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.