• <Läs mer på Intel.com
Masthead Light

Ultrabook™ videoklipp

En tryckning och din värld blir aldrig mer densamma

Bärbar dator när du vill ha det. Surfplatta när du behöver det. Ultrabook™ dyker upp på all möjliga ställen i den här samlingen med Ultrabook™ videoklipp och upplevelser. Mer information: 1,2,3

Köp en Ultrabook™ >

Spela på Ultrabook™

Spel med Intel® HD Graphics på Ultrabook™

Upplev synbart smart spelprestanda på en Ultrabook™ med populära titlar som Counter-Strike: Global Offensive, Football Manager* 2013 och fler.

Sega Sonic*

Sonic & All-Stars Racing Transformed*

Sumo Digital utformade Sonic & All-Stars Racing Transformed* specifikt för Ultrabook™, och använder pekskärmen för att ge dig en ny spelupplevelse.

Köp en Ultrabook™ nu

Upptäck Ultrabook™-enheter

Jämför processorer, bärbara datorer och 2-i-1-enheter, inklusive Ultrabook™. Hitta din nästa dator idag.

Intels produktsökare >

Vi presenterar konverterbara Ultrabook™

Teknikexpertens videoklipp – roliga tips från gatan

Köp en Ultrabook™

 • Acer Aspire S7*

  Acers tunnaste och lättaste Ultrabook pekdator. Den här datorn är utformad för att hjälpa dig utforska sidor hos dig själv du inte visste att du hade.

 • ASUS TAICHI* 21

  Med sina dubbla skärmar får du en bärbar dator när du behöver det och en praktisk pekdator när du vill ha det.

 • Dell XPS* 12

  Delvis bärbar dator. Delvis surfplatta. Denna 12-tums bärbara 2-i-1-datorn med pekfunktion kombinerar en Windows 8-surfplatta med kraften hos en Ultrabook™.

 • Fujitsu LIFEBOOK*

  I LIFEBOOK U772 Ultrabook™ får du alla fördelar med tekniken hos Ultrabook™ i ett enda pålitligt paket som bara kan skapas av Fujitsu.

 • HP ENVY TouchSmart*

  HP ENVY TouchSmart* Ultrabook™ 4 har en cool metalldesign och en 14-tums HD-skärm med multitouch-funktion.

 • Lenovo IdeaPad* Yoga

  Få det gjort på en bärbar dator. Var ett steg före med en pekdator. Visa konkurrenterna vad du har i tältläget. Sätt den längst fram i skyltläge.

 • Samsung Series 9*

  Vi presenterar Samsung Series 9* Ultrabook™ med 3:e generationens Intel® Core™ i5 processor. Förstklassig kraft och hastighet i ett enastående tunt hölje.

 • Sony VAIO* Duo 11

  Det bästa av två världar: en bärbar dator med full HD och en pekdator. Allt i en enda kompakt och mobil design som är startklar på en gång.

 • Toshiba Satellite*

  Satellite* U925t är optimerad för Windows 8* och ger såväl prestandan hos en Ultrabook™ som bärbarheten och användarvänligheten hos en pekdator.

Produkt- och prestandainformation

open

1. Intel® Clear Video HD Technology är inte aktiverat på alla datorer och optimerad programvara kan krävas. Fråga systemtillverkaren. För mer information, gå till http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Ett system med Intel® Turbo Boost Technology krävs. Intel® Turbo Boost Technology och Intel® Turbo Boost Technology 2.0 finns endast på utvalda Intel® processorer. Fråga tillverkaren av din dator. Prestandan varierar beroende på maskinvara, programvara och systemkonfiguration. För mer information, gå till www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

3. Ultrabook™-produkter finns i flera olika modeller. Vissa modeller kanske inte är tillgängliga på din marknad.  Fråga din Ultrabook™-tillverkare. För mer information och detaljer, gå till www.intel.com/content/www/us/en/sponsors-of-tomorrow/ultrabook.html.