Intel® Wireless-AC 2x2 6 gånger snabbare Wi-Fi (867 Mbit/s)

Trådlösa lösningar från Intel®.

Intel® Wireless-AC 2x2 ger snabb Wi-Fi

Se skillnaderna mellan tre olika Wi-Fi-lösningar med hjälp av lastbilar som visar hur Intel Wireless-AC 2x2 ger 6 gånger snabbare Wi-Fi, 4K-streaming, smidig filmuppspelning och en uppslukande spelupplevelse kombinerat med en mer tillförlitlig anslutning hemma, på jobbet och på resan.

Se filmen ›

Varför Intel® Wireless-AC?

Hur kan du se om din nya dator har Intel® Wireless-AC inuti? Det tar 5 sekunder och 3 enkla steg och sen kan du börja strömma Blu-ray* 4K-filmer med hög upplösning, flytta mer data på mer enheter snabbare och inte slösa 5 år med långsammare Wi-Fi-teknik.

Se filmen

Se hela informationsgrafiken

Upplev bättre anslutningar med snabbare Wi-Fi, högre tillförlitlighet, streaming av 4K-filmer och förbättrad grafik med Intel® Wireless-AC 2x2 (867 Mbit/s).

Se filmen

Få snabb Wi-Fi och tillförlitliga anslutningar med Intel® Wireless-AC 2X2 (867 Mbit/s) i dina enheter.

Se hela informationsgrafiken

Vi blir allt mer beroende av Wi-Fi. Och tack vare 802.11ac finns det nu bättre, snabbare Wi-Fi. Det är viktigt eftersom vi använder allt fler Wi-Fi-enheter och gör mycket mer med dem. Det är dags för Intel® Wireless-AC.

Ladda ned 802.11ac Wi-Fi Dummies utan kostnad ›

Välj Wi-Fi för ditt uppkopplade liv idag och imorgon

Intel® Wireless-AC 802.11ac, dual-band, 2x2 Wi-Fi och Bluetooth®-adaptrar ger en ultra-uppkopplad upplevelse med snabbast möjliga hastighet (upp till 867 Mbit/s). Kombinerat med Intel® Core™ processorer och suveräna trådlösa innovationer från Intel ger Intel® Wireless-AC i enheten en dramatiskt förändrad uppkopplad upplevelse hemma, på jobbet och på resan.

Det trådlösa hemmet av Intel

Riskera inte att din nya 2 i 1-enhet, Ultrabook™, bärbara dator eller all-in-one-dator är föråldrad redan innan du lämnar butiken. Kontrollera att enheten är utrustad med Intel® Wireless-AC. Ta reda på vilken Wi-Fi-adapter som är installerad på:

Microsoft Windows* 8-enheter

Microsoft Windows* 7-system

Intel® Wireless-AC ultra 802.11ac Wi-Fi-prestanda kombinerat med Intel® Core™ och Intel® Core™ vPro™ processorer och branschledande säkerhets- och hanterbarhetsteknik medför mobilitetslösningar i företagsklass. Tillsammans är de en smart investering för ditt företag.

Läs mer om Business Class Wireless Suite ›

Relaterade videor

Relaterat material