Den webbläsarversion som du använder rekommenderas inte för den här webbplatsen.
Du bör uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren genom att klicka på någon av följande länkar.

Ge kraft åt dina bästa affärsidéer

Titta på arbetsstationer

Utformad för yrkesmän

Intel® Xeon® processor E5-familjen levererar den hastighet som behövs för avancerade 3D-utformningar, digitalt innehållsskapande och teknisk analys.

Processorsortiment

Den omvandlade stationära datorn

Få bättre grafiska prestanda, inbyggd säkerhet och minskad stilleståndstid med arbetsstationer baserade på Intel® Xeon® processor E3-1200 v3-produktfamiljen.

Lås upp allsidigheten

Kraft med bärbarhet

Ta med dig kreativiteten, samarbetet och imponerande prestanda överallt med Intel® Xeon® E3-1500M v6-baserade mobila arbetsstationer.

Mobila arbetsstationer

Ett bredare nät

Arbetsstationer med Intel® Xeon® processor E3-1200 v4-familjen levererar fylliga 3D-program med hög svarsgrad över LAN och WAN till alla användare på valfri enhet och valfri plats.

Nå längre

Optimerade att överleverera

Välj den idealiska kombinationen med processorkraft, minne, integrerad grafik och förvaring på din arbetsstation för att skapa, testa och introducera lösningar snabbare.

Läs produktinformation

Utrustade att identifiera och reparera

Felkorrigeringskod, eller ECC-minne, som automatiskt identifierar och reparerar enkelbitsfel i farten för pålitlig och felfri körning av arbetsstationsprogram utan datafel.

Reducera risken för dataförlust

Uppgraderade grafikprestanda

Intel® HD Graphics P630 processorbaserad teknik innebär inbyggd, diskret grafikprestanda och certifiering för mer än 15 av de mest använda programmen för arbetsstationer och CAD.

 

Lär hur

Pålitlig förvaring med hög svarsgrad

Intel® Solid State Drives (SSD) har stöd för intensiva affärsprogram med pålitliga lagringsprestanda samtidigt som det förstärker säkerhet och hanterbarhet.

Hitta rätt SSD

HP Z2 Mini*

Äntligen en revolutionerande minidator för CAD, som levererar otrolig kraftfullhet och smidighet tillsammans med liten och elegant design.

Läs mer om HP Z2 mini*

Upptäck nya Intel® tekniker