Har du tröttnat på att bära med dig flera enheter?

Utforska 2 i 1-enheter

En 2 i 1-enhet med 7:e generationens Intel® Core™ processor har både prestandan hos en bärbar dator och den enastående bärbarheten hos en smidig, lövtunn enhet. Växla läge på din bärbara dator till att passa både arbete och spel. Få banbrytande prestanda och helt nya funktioner som röststyrning och ansiktsigenkänning. Utbudet av 2 i 1-enheter med teknik från Intel® har något för alla smaker och behov, med en mängd smarta och snygga utformningar och olika skärmstorlekar.


KRAFTFULL BÅDE TILLSAMMANS OCH VAR FÖR SIG

2 i 1-datorer med Intel® processorer fungerar både som en kraftfull bärbar dator med pekskärm och en supertunn löstagbar surfplatta som kan användas i flera olika lägen, bland annat tält- och presentationsläge.

Vänd, vrid eller dra ut

Med konverterbara 2 i 1-enheter som drivs av Intel® processorer kan du snabbt förvandla din bärbara dator efter behov utan att koppla från tangentbordet.

En vinnare i alla lägen

PRESTANDA FÖR MEDARBETARNA

Få den utmärkta mobilitet och prestanda som din verksamhet behöver med snygga och mångsidiga enheter.

Uppgradera verksamheten

Mångsidighet för inlärning

När du kombinerar prestandan hos Intel® arkitekturen med nöjet och mobiliteten hos en flexibel enhet ger du studenterna kraften att arbeta effektivt tillsammans med möjligheten att utforska.

Förnya inlärningen

6,8x

snabbare 4K-videokonvertering1

FÄNGSLANDE UNDERHÅLLNING

Med 7:e generationens Intel® Core™ processor får du den höga prestanda som krävs för att titta på, skapa och redigera imponerande 4K-innehåll utan hinder. Smidig strömning, större detaljrikedom och högkvalitativt ljud innebär en helt oöverträffad tittarupplevelse.

0,5

sekunds uppstart2

Omedelbar start

Omedelbar start från viloläge gör din PC lika snabbstartad som en surfplatta – tryck bara på knappen så är datorn igång direkt.

9,5tim

batteritid baserat på batteri med 66 Wh3

PRESTANDAN HOS EN DATOR – VARAKTIGHETEN HOS EN SURFPLATTA

Nyskapande design och trådlöshet gör att du kan arbeta och spela var du än befinner dig. Tack vare batteritiden på upp till 9,5 timmar kan du titta på 4K-video på en och samma laddning.4

INTUITIV ANVÄNDNING

Använd den nya 2 i 1-enheten på det sätt som passar dig bäst. Välj bland en rad nya interaktionssätt – en tryckkänslig penna, avancerade röstkontroller och mer.

Utforska andra fantastiska tekniker

7:e generationens Intel® Core™ processor har avancerade funktioner som ökar produktiviteten och prestandan, vilket ger upplevelser på en helt ny nivå med en 2 i 1-enhet.

Utforska 7:e generationens Intel® Core™ processorer

Med 4K Ultra HD-tekniken (UHD) får du skarpare, tydligare och mer levande bilder och video. I kombination med kraften hos en Intel® Core™ processor kan du titta på ditt favoritinnehåll.

Läs mer om 4K UHD

Fantastiska VR-upplevelser kräver fantastiskt hög prestanda – Intel driver innovationen inom databehandling mot verkligt fängslande film och interaktion

Se Intels vision för VR

Titta på kristallklar 4K-video, redigera foton och videor i proffsklass och ge dig in i en oförglömlig spelvärld med Intel® HD Graphics, Iris™ Graphics, Iris™ Pro Graphics och Iris™ Plus Graphics.

Upplev 4K-kvalitet

Logga in snabbt och enkelt med ansiktsigenkänning, röstaktivering och nya Windows* Ink. Nu kan du arbeta, spela och skissa på projekt och idéer lika naturligt som om du satt med papper och penna.

Läs mer

Nu finns det en port som fixar allt. Thunderbolt™ 3 är en ny typ av anslutning som har tekniken hos Thunderbolt™ i USB-C-utformning. Detta kombinerat med en 7:e generationens Intel® Core™ processor gör att din dator blir oöverträffat flexibel.

Läs mer om Thunderbolt™ 3

Systemkonfiguration:

Mätningar av batteritid och prestanda på Intels referensplattform.

Intel referensplattform är ett exempel på ett nytt system. Produkter som finns tillgängliga från systemtillverkare har inte exakt samma utformning, och deras prestanda kan variera.

Energisparprincip för system: DC balanserad för batteritidsmätningar, AC balanserad för prestandamätningar på 2:a generationens system och AC hög prestanda på 7:e generationens system. Trådlöst: på och anslutet.

7:e generationens systemkonfiguration:
Intel® Core™ i5-7200U processor, PL1=15 W TDP, 2C4T, turbo upp till 3,1 GHz, minne: 2 x 4 GB DDR4-2133, lagring: Intel® SSD, bildskärmsupplösning: 1 920 x 1 080. Intel® HD Graphics 620, operativsystem: Windows® 10 TH2

5 år gammal PC-konfiguration:
Intel® Core™ i5-2467M processor (1,6 GHz upp till 2,3 GHz, 2C4T, 17W TDP) uppmätt på Dell* XPS13-40002sLV 13-tum Ultrabook™, lagring: 128 GB SSD, bildskärm: 13,3 tum med en upplösning på 1 366 x 768, batteri: 46 Wh, operativsystem: Windows* 7

Produkt- och prestandainformation

1

jämfört med en 5 år gammal dator

2

Baserat på Modern Standby.

3

Enligt vad som uppmätts av 4K till 1080p H.264-omkodningsarbetslast: Med Cyberlink* MediaEspresso v7.5. Arbetsbelastningsfilen är en 12 minuter 14 sekunder lång, ~1.5 GB, 3840x2160p, 17561 kbit/s, H.264, MP4-videofil. Filen är omkodad till en mindre .m2ts-fil (1920 x 1080, 8 Mbit/s, H.264) för minskad filstorlek under internetöverföring eller för visning på en bärbar enhet.

4

Med 66 Wh-batteri och 4K-panel.

Uppmätt med Windows 10® 4K 24 bilder/s 10-bitars HEVC lokal videouppspelning; komponents genomsnittliga ström: frånkoppla alla USB-enheter, anslut till lokal WiFi-åtkomstpunkt och ange skärmens ljusstyrka till 200 nits (inaktivera DPST, ange ljusstyrka till 200 nits mot vit bakgrund och aktivera DPST). Starta Tears of Steel-video (4K H265 24 bilder/s) med Windows-appen Film och TV.