Säkrare onlineinteraktioner

Intel® IPT (Intel® Identity Protection Technology)

En extra, maskinvarubaserad skyddsbarriär

Vi vill kunna lita på att vår personliga information på våra datorer, surfplattor och andra enheter förblir privat. Hackare blir allt mer avancerade och det krävs nu mer än ett användarnamn och lösenord för att skydda din identitet online.

Nu kommer enheter med de senaste Intel® Core™ processorerna med funktioner för Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT). Den här tekniken ger en enastående grad av säkerhet. Så oavsett om du använder internet för att hålla koll på din ekonomi eller hålla kontakten med vänner och familj via webbplatser för sociala nätverk kan du lita på att dina favoritwebbplatser som är Intel IPT-skyddade vet att det är du som loggar in.

Tryggt och säkert på internet

Med Intel IPT får du ett extra lager av inbyggd säkerhet genom att din enhet kopplas till onlinebankkonton och favoritwebbplatser för sociala nätverk och shopping som har funktioner för Intel IPT.1 Det här extra skyddet är osynligt för dig – och för tjuvar.

När du får åtkomst till den Intel IPT–aktiverade webbplatsen validerar Intel IPT den åt dig. Den verifierar också att du loggar in från en tillförlitlig dator eller enhet. Även om en tjuv tar reda på ditt användarnamn och lösenord kan han eller hon inte få åtkomst till ditt konto utan din enhet – de två är ofrånkomligt sammankopplade.

Skydda din identitet

Intel IPT är inbyggt i den senaste Intel Core processorn. Webbplatser som samarbetar med Intel IPT skyddar din inloggningsprocess och identitet, så att du kan känna dig lugn och trygg.

Kontrollera att din identitet är skyddad när du är online genom att följa de här enkla stegen:

  1. Gå till en Intel IPT-aktiverad webbplats.
  2. Ange att du vill skydda ditt konto på webbplatsen med din enhet när du tillfrågas om det.
  3. Har du inte en enhet med Intel® IPT? Hitta en enhet här >

Ytterligare information

Produkt- och prestandainformation

1

Inget system kan tillhandahålla absolut säkerhet under alla omständigheter. Kräver ett Intel® Identitetsskyddsteknologi-aktiverat system (Intel® IPT, Identity Protection Technology) är aktiverat, inklusive en andra eller högre generationens Intel® Core™ processor, aktiverat chipset, inbyggd programvara och program, samt deltagande webbplats. Fråga tillverkaren av ditt system. Intel antar inget ansvar för förlorade eller stulna data och/eller system eller några resulterande skador.