Anslut. Databehandling. Så enkelt är det.

Effektivitetsfördelar

Den fyrkärniga Intel® Atom™ processorn är både kraftfull och strömsnål, så Intel® Compute Stick sparar både utrymme och energi.

Upptäck fördelarna

Bärbarhet och prestanda

Med en Intel® Compute Stick utrustad med Intel® Core™ M processor får du en kraftfull dator i en flexibel enhet som ryms i skjortfickan.

Utforska kraften

Utöka din datorkapacitet

Intel® Core™ m5 vPro™ Compute Stick är perfekt för tunna klienter, inbäddning, sjukvårdsenheter och digitala kiosker där datasäkerhet, pålitlighet och fjärradministration är avgörande.

Läs mer här

Smidig utbildningsprestanda som ryms i ena handen.

Ta reda på varför

Använd en HDMI*-förberedd tv eller bildskärm som hemunderhållningsdator.

Lär hur

Förvandla en HDMI*-skärm till en dator med en fyrkärnig Intel® Atom™ processorbaserad enhet.

Läs mer

Skapa en tunn klient-plattform från valfri bildskärm med Intel® Compute Stick.

Läs mer

Förvandla en bildskärm till en fullvärdig digital skyltlösning.

Läs mer

Byggd för prestanda

Intel® Compute Stick har ett litet format, men det är insidan som gör störst skillnad: välj mellan Intel® Atom™ och Core™ M processorer med upp till 4 GB minne och 64 GB inbyggt lagringsutrymme.

Praktisk storlek 

Den är inte som en dator. Den är en dator. Samma operativsystem, samma kvalitetsgrafik och samma trådlösa anslutning som en dator i fullstorlek. Men en helt annan storlek.

Klar att använda direkt

Ta upp den ur förpackningen. Anslut den till tv:n. Kör. Se hur enkelt det är att förvandla en HDMI*-förberedd tv eller bildskärm till en dator.

Håller sig sval

Vem vill betala för en processor utan att få maxad prestanda? Intel® Compute Stick har en liten, tyst kylfläkt som ger tillförlitlig och snabb prestanda utan överhettning.

Utforska andra fantastiska tekniker

Den 6:e generationens Intel® Core™ M processor ger dig styrkan att uppleva din enhet som aldrig tidigare.

Upptäck Intel® Core™ M processorer

Den här innovativa processorn är både kraftfull och strömsnål, så Intel® Compute Stick sparar både utrymme och energi.

Läs mer

Utomordentlig klarhet möjliggör en utomordentlig visuell upplevelse. Intel® Compute Stick levererar fantastisk HD, oavsett om du tittar på video, spel eller foton.

Upplev wow-faktorn

Få en högkvalitativ flerkanalig ljudupplevelse utan ljudkort. Räkna med en verkligt uppslukande medieupplevelse som får öronen att se stjärnor.

Låt dig hänföras

Smidigare multitasking, snabbare start och bättre hanteringsverktyg på en dator med Windows® 10 och Intel.

Läs mer >

Med den kostnadsfria nya appen för Android* och iOS* kan användarna ansluta trådlöst till Intel® Compute Stick med en smarttelefon eller surfplatta och använda den som tangentbord och mus.

Ta kontrollen

Relaterade videor

Se hur enkelt det är att komma igång med Intel® Compute Stick.

Se videon

Utforska möjligheterna för konferensrummet, hälsovården och flyttbara arbetsutrymmen med de första Compute Sticks med Intel® Core™ M processorer, med alternativ för Windows® 10, snabb trådlös anslutning, 3 USB-portar och inbyggd Bluetooth®.

Se videon

Se hur enkelt det är att komma igång med en Intel® Compute Stick utrustad med Intel® Core™ m3 processor. Den har totalt 3 USB-portar för kringutrustning.

Se videon

Alla favoriterna på tv, musik och mer på den stora skärmen! Intel® Compute Stick är en mycket liten dator, ungefär lika stor som ett tuggummipaket. Lägg den i fickan och var redo för ”plug and play” var som helst.

Se videon

Intel® Compute Stick ryms i handflatan, men det är vad som får plats inuti som är riktigt fantastiskt. En fyrkärnig Intel® Atom™ processor och ditt val av operativsystem: Windows* 8.1 med Bing* eller Ubuntu* 14.04 LTS.

Se videon

Förvandla en vanlig HDMI*-skärm till en fullvärdig dator med Intel® Compute Stick, ett litet paket med kraftfull prestanda. Jobba var du vill, strömma 1080P-videoklipp och surfa med inbyggd Wi-Fi.

Se videon

Kombinerat med Intel® Compute Stick förvandlar xTV Now* en vanlig HDMI*-tv till en interaktiv digital skyltlösning. Kunderna kan ansluta sin mobila enhet och ta med sig innehållet.

Se videon