Välkommen till Intel på CES 2017

Inom bara tre år förväntar vi oss mer än 50 miljarder intelligenta enheter anslutna till molnet. Intel är unikt positionerade för att ge kraft åt varje segment av denna smartare framtid – från att skapa nya enheter till aktiveringen av ett 5G-nätverk – och på CES presenterar vi några tekniker som gör allt det här möjligt.

En omvälvande resa

Int Intel har inlett ett samarbete med världens ledande tillverkare av automatiserad design och teknik för att bana väg för självkörande bilar. Med investeringar och expertis inom ett brett spektrum av fordons- och molnteknik, anslutningsbarhet, skydd och säkerhetsfunktioner samt omfattande inlärningsresurser är Intel unikt positionerade för att förvandla drömmen om automatiserad körning till verklighet.

Läs om hur 5G håller självkörande bilar på datamotorvägen ›

Upplev framtidens bilkörning ›

Teknik som förvandlar sporten

Intel hjälper sportfantaster att komma närmare spelet än någonsin tidigare. Upplev att du är på tennisplanen med kraften i den virtuella verkligheten eller titta på en match från alla tänkbara vinklar med Intel® 360 Replay tekniken. Idrottare får också en teknikinjektion med dataanalyser som kan förbättra prestanda och även minska risken för skador.

Läs om hur Voke använder VR under live-evenemang ›

Kom in i matchen ›

Den extraordinära vardagen

Från uppslukande virtuell verklighet som förändrar sättet på vilket vi upplever och interagerar med omvärlden, till drönare som leverera allt från hushållsartiklar till verksamhetskritiska medicinska förnödenheter – Intels innovativa 5G och virtuella verklighet kommer att spela en stor roll i omvandlingen av våra dagliga upplevelser.

VR då och nu ›

Ämnen och teknik

Intel leder utvecklingen mot 5G – och skapar grunden för snabbare, smartare och effektivare trådlösa nätverk som kommer att ge otroliga nya upplevelser, som självkörande bilar och smartare hem.

Se 5G-framtiden

Fantastiska VR-upplevelser kräver fantastiskt hög prestanda – Intel driver innovationen inom databehandling mot verkligt fängslande film och interaktion.

Se Intels vision för VR

Intel har ingått ett samarbete med världens ledande fordonsföretag för att förverkliga visionen om en bättre och säkrare trafik.

Läs mer om våra samarbeten

Som nästa stora steg inom datoranvändningen utvecklar Intel ett brett spektrum av tekniker och program för artificiell intelligens för att skapa en bättre värld.

Läs mer om våra planer för AI

Innovation som lyfter. Vår drönare1 driver allt från kommersiella inspektioner till otroliga ljusföreställningar.

Upptäck smartare drönare

Meddelande

7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer innebär rejäl datorkraft och säkerhet som underlättar de mest omfattande arbetsbelastningarna.

Utforska 7:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer >

New Balance RunIQ*, en smartklocka gjord för löpare av löpare. Ett kraftfullt samarbete mellan New Balance och Intel.

Läs mer om New Balance RunIQ

Upplev en helt ny nivå av minne och lagringsmöjligheter med Intel® Optane™ tekniken. Accelerera ditt system och njut av höga hastigheter, responsivitet och otrolig prestanda.

Lär känna vår nya minnesteknik

Intel® processorkort lanseras i mitten av 2017 och öppnar möjligheterna för kraftfull datateknik och anslutning till praktiskt taget alla produkter, och skapar obegränsade möjligheter för smarta enheter.

Se framtiden för anslutna enheter

Hitta Intel på CES

Besök Intels monter på Tech East i Las Vegas Convention Center, Central Hall bås nr 10048.

Läs mer om Intels monter och allt annat CES 2017 har att erbjuda genom att hämta CES-appen på  iOS* App Store eller Google Play*.

Ladda ned kartan ›

Conversations

i

Produkt- och prestandainformation

1

Denna enhet har inte auktoriserats enligt vad som krävs av reglerna från det amerikanska FCC (Federal Communications Commission). Denna enhet erbjuds inte och får inte erbjudas till försäljning eller lease, eller säljas eller leasas, förrän auktorisering har erhållits.