10

Processorkärnor betyder mer kraft än någonsin

Extrem prestanda

Intel® Core™ i7 Extreme Edition processorn är vår mest kraftfulla Intel processor för stationära datorer någonsin – med upp till 10 kärnor. Gör mer. Spela tuffare. Utan fördröjning. Med en Intel® Core™ processor under huven får du allt det där i det mest avancerade spelläget. Njut av oavbruten och total spelupplevelse. Få en smidig spelupplevelse även i 4K.

Hitta din Intel® Core™ processor

25 %

Snabbare1 2: Spela i 4K, spela in och strömma allt på en gång

Smidig megatasking

Du kan vara helt uppslukad av ett spel i full HD, kommunicera med dina lagkamrater under tiden du live-strömmar och du kan fånga höjdpunkterna för senare redigering och publicering – allt samtidigt. Det är vad megatasking handlar om, och med kraften hos de senaste Intel® Core™ i7 processorerna står inget i vägen för din spelupplevelse.

Framtidens spel är här

Upplev spel på ett helt nytt sätt – uppslukande virtuell verklighet och briljant 4K-upplösning förflyttar dig som aldrig förr. Intel® processorerna säkerställer hög och jämn bildhastighet som minskar VR-huvudsnurret.

Dyk in i den virtuella verkligheten

Gör dig redo

Skaffa den maximala uppsättningen du behöver. Kraftfulla stationära datorer med Intel® processorer ger den hastighet och kraft som krävs för att dominera.

Köp stationära datorer

Få bärbar, maximal topprestanda med bärbara datorer med Intel® processorer som är konfigurerade med de alternativ du väljer.

Köp bärbara datorer

Lägg till en avancerad Intel® SSD-enhet till din Intel® Core™ i7 processorbaserade dator för ännu bättre prestanda och snabbare inläsning.

Köp SSD-enheter

Frigör maximal prestanda för dina mest intensiva spel och streaming. Lämna konkurrenterna bakom dig.

Köp processorer

Intel® optimerade spel

De mest spännande spelen är ännu roligare när de är optimerade för Intel. Ta en titt på dem på egen hand – och jaga, spräng, upptäck och sväva i spännande nya världar.

Förhöj spelupplevelsen

Intel inom eSport

Vi är stolta över att sponsra lag som är världsledande inom den professionella spelvärlden.

EDward Gaming

EDward Gaming, Kina, tävlar i Legends Pro League* (LPL). De började den professionella spelbanan i september 2013 och säkrade en plats i 2014 LPL Spring, där de slutade som segrare. Laget bildades av medlemmar i World Elite.

Läs mer om EDward Gaming

Cloud9

Cloud9 från Nordamerika utvecklades snabbt till ett av de starkaste och mest erkända eSport-lagen i världen. De har tagit oräkneliga förstaplatser i League of Legends, DOTA 2*, Heroes of the Storm*, Counter-Strike*, Hearthstone* Smite* och Smash Brothers*.

Läs mer om Cloud9

Teknik och verktyg

Skanna objekt till din spelvärld, skicka effekter med grön skärm och spela virtuellt sida vid sida med motståndare överallt3.

Låt din dator se

Överlägsen kontroll innebär överlägsen spelupplevelse. Finjustera systemet efter önskemål med nya olåsta Intel® processorer4.

Trimma din uppsättning

Få 15 % bättre prestanda för enkeltrådar omedelbart med Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0. Tekniken identifierar processorns snabbaste kärna och dirigerar CPU-kraven dit5 6.

Bli en hastighetsfanatiker

Få spelinblickar med Intel iQ

Ta del av de senaste och bästa berättelserna, artiklarna och inblickarna i spelvärlden med vårt teknikmagasin.

Kolla in artiklarna

Konversationer

Conversations

Produkt- och prestandainformation

1

Baserat på mätning med Megatasking Gaming-scenario (Intel® Core™ i7-6950X processorn jämfört med Intel® Core™ i7-5960X processorn).

2

Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel® mikroprocessorer. Prestandatest som SYSmark* och MobileMark* mäts med hjälp av särskilda datorsystem, komponenter, program, åtgärder och funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter. Mer information finns på http://www.intel.se/content/www/se/sv/benchmarks/benchmark.html.

3

Kräver en enhet med stöd för angiven funktionalitet och kan även kräva programvara eller andra appar från tredje part för att funktionerna som beskrivs ska kunna användas. Vissa eller samtliga funktioner är kanske inte tillgängliga eller är under utveckling för din region. Tala med återförsäljaren eller för mer information, gå till http://www.intel.se/content/www/se/sv/architecture-and-technology/realsense-overview.html.

4

Ändring av klockfrekvens eller spänning kan skada eller begränsa livslängden på processorn och andra systemkomponenter, och kan påverka systemets stabilitet och prestanda. Produktgarantier kanske inte gäller om processorn körs bortom dess specifikationer. Kontrollera med tillverkaren av systemet och komponenterna för ytterligare information. Mer information finns på: http://www.intel.se/content/www/se/sv/gaming/overclocking-intel-processors.html.

5

Enligt mätning med SPEC* CPU2000/2006, ett testprogram från SPEC-konsortiet som mäter enhetsprestanda och genomströmning genom att använda deltester för databehandlingsintensiva program. 

6

Egenskaperna och fördelarna med Intel® tekniker är beroende av systemkonfiguration och kan kräva aktiverad maskinvara eller programvara eller aktivering av tjänst. Prestanda varierar beroende på systemkonfiguration. Kontakta systemtillverkaren eller återförsäljaren, eller läs mer på http://www.intel.se/content/www/se/sv/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-max-technology.html.