Strålande webbprestanda med stort värde

Handla Chromebooks*

Chromebooks* för utbildning

Chromebook*, som är elegant och håller länge, är idealisk för elever och lärare, med snabb och enkel distribution och svarsgrad för omedelbar åtkomst till fylliga webbupplevelser och -applikationer – allt till ett ekonomiskt pris.

Läs mer om Chromebooks* för utbildning

Chromebooks* för företag

Verksamheter har nu ett fantastiskt sätt att få jobbet klart så att de kan konkurrera och växa. Chromebooks* som drivs med Intel® Core™ processorer levererar snabba, smidiga programupplevelser som höjer produktiviteten.

Läs mer om Chromebooks* för verksamheter

Vänta mindre, gör mer

Chromebooks* som drivs med processorer från Intel® erbjuder multitasking med hög svarsgrad både på och utanför webben, så att du kan förflytta dig sömlöst mellan att skicka e-post, uppdatera sociala medier, strömma HD-video och spela dina favoritspel med kortare laddningstid.

Längre laddning

Chromebooks* som drivs med Intel är konstruerade för att köras mer effektivt, med ett batteri som varar länge, så att du kan njuta av maratonspelande, ändlöst tittande på dina favoritprogram och mer underhållning utan slut.

Din och bara din

Med tusentals appar och spel kan du anpassa din upplevelse och säkerhetskopiera foton och mer. Dessutom uppdateras Chromebooks* automatiskt så att datorn hålls aktuell med minimal ansträngning.

Se vad som driver din Chromebook*

Få prestanda och värde du förväntar dig med en Intel® Celeron® processor. Upptäck, utveckla och leverera med styrkan i Intel Inside®.

Läs mer om Intel® Celeron® processorer

Få beräkningshastighet som klarar dina behov. Processorerna Intel® Pentium® levererar styrkan som gör multitasking till en dans – för arbete och spelande.

Läs mer om Intel® Pentium® processorer

Vår snabba, funktionspackade Intel® Core™ processorfamilj är avsedd att ta din produktivitet och kreativitet till nästa nivå.

Läs mer om Intel® Core™ processorer