Är du redo för ordentlig databearbetning i farten?

Köp surfplattor

En kraftfull Intel® processor ger dig all den prestanda, smidighet och hastighet du behöver i en surfplatta. Spela spel. Strömma filmer. Växla snabbt mellan appar. De senaste Intel processorerna finns i 64-bitarsversioner, med inbyggda säkerhetsfunktioner1 och fantastisk batteritid så att du kan göra det du vill under längre tid och känna dig trygg.


Lyssna, titta, spela

Uppslukande surfplattor för underhållning med Intel® Atom™ processorer förvandlar snabbt dödtid till speltid med alla filmer, appar, spel med mera som du gillar.

Få ut mer av din surfplatta

Produktivitet i farten

Förbättra företagets mobilitet med Intel® processorbaserade surfplattor som har hög prestanda och enkelt kan användas tillsammans med befintliga system.

Upptäck en ny resurs

Från klassrum till lekplats

Surfplattor ger en unik användarupplevelse och mobilitet som både studenter och lärare uppskattar i klassrummet, tillsammans med den säkerhet och låga totala ägandekostnad som IT-avdelningen vill ha.

Engagera studenterna

36%

Snabbare jämfört med samma surfplatta med 64-bitars processor2 3

Processor med gasen i botten

Bra surfplattor blir fantastiska med Intel® processorer som ger dem hög prestanda, hastighet och smidighet. Surfplattor finns nu med 64-bitars prestanda, vilket tar dem till nya höjder med mer bearbetningskraft och högre hastighet.2 3 Utför flera uppgifter samtidigt, accelerera dataintensiva appar och ta video-/fotoredigering till nästa nivå.

Upp till 36 % snabbare när 10" referensdesign med 32-bitars processor jämförs med samma surfplatta med 64-bitars processor2 3

Upptäck 64-bitars prestanda ›

16+

Batteritid baserat på ASUS* Fonepad*2 4

Fantastisk batteritid

Med Intel® processorbaserade surfplattor kan du vara aktiv längre med den exceptionella batteritiden – nu kan du ladda och lämna laddaren hemma. Oavsett om du använder Windows* eller Android* får du mer musik, mer spel och mer surftid med Intel Inside®.

Upp till drygt 16 timmars batteritid baserat på ASUS* Fonepad*(FE375CG) med XPRT*-batteri2 4

8x

Snabbare kryptering jämfört med föregående generation2 5

Säkerhet du kan lita på

Med Intel® processorbaserade surfplattor gör de inbyggda säkerhetsfunktionerna1 att du kan känna dig extra trygg. Funktioner som Secure Boot gör att du kan starta om enheten på ett säkrare sätt samtidigt som Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) ger snabbare datakryptering. Och det bästa? Du kan njuta av extra säkerhet utan att göra avkall på prestandan.

Upp till 8 gånger snabbare kryptering jämfört med föregående generations Intel® Atom™ processor2 5 

Fantastisk teknik för fantastiska upplevelser

Den nya generationen med Intel® Atom™ processorer ger energisnål prestanda för att driva en mängd enheter.

Utforska Intel® Atom™ processorer

Intel® RealSense™ Technology tolkar sensorisk information och tar video in i den tredje dimensionen.

Se din värld i 3D

Smidigare multitasking, snabbare start och bättre hanteringsverktyg på en dator med Windows® 10 och Intel.

Läs mer

Intel® AES New Instructions är en uppsättning med krypteringsinstruktioner som accelererar kryptering av data i Intel® processorer.

Upplev datasäkerhet

Produkt- och prestandainformation

1

Inget datorsystem kan tillhandahålla absolut säkerhet. Förutsättningar är aktiverad Intel® processor, aktiverat chipset och inbyggd programvara och programvara som optimerats för att använda teknikerna. Fråga systemets tillverkare och programvaruleverantören om du vill veta mer.

2

Programvara och arbetsbelastningar som används i prestandatest kan ha anpassats särskilt för att användas på Intel® mikroprocessorer. Prestandatest som SYSmark* och MobileMark* mäts med hjälp av särskilda datorsystem, -komponenter, -program, -åtgärder och -funktioner. Om någon av de här faktorerna ändras kan även utfallet av testet ändras. Du bör jämföra med annan information och andra prestandatest för att få en helt rättvisande bild inför köpet, inklusive prestanda för den tänkta produkten i kombination med andra produkter.

3

Konfigurationer: Mätt genom att använda djupfotofilter i Adobe Photoshop* på Windows* 8.1 32-bitars jämfört med Windows* 8.1 64-bitars. Uppmätt på en 10-tums referensdesign från Intel baserad på Intel® Atom™ Z3770 processorn, som inte är tillgänglig för inköp. Kontakta systemtillverkaren om du vill ha mer information och uppgifter om produkttillgänglighet. Mer information finns på http://www.intel.com/benchmarks.

4

Konfigurationer: enligt bedömning med övergripande BatteryXPRT*-poäng på ASUS Fonepad* (FE375CG) med en Intel® Atom™ Z3560 processor (upp till 2,33 GHz, 4T4C). Mer information finns på http://www.intel.com/benchmarks. Tester visar ungefärlig prestanda hos Intel®-produkter i specifika system. Skillnader i maskinvara, programvara eller systemkonfiguration påverkar den faktiska prestandan. Konsultera andra informationskällor för att utvärdera prestandan hos system och komponenter innan du väljer vad du ska köpa. Mer information finns på http://www.intel.com/performance.

5

Konfigurationer: enligt bedömning med MobileXPRT* Encrypt Personal Content på ASUS Fonepad* (FE375CG) med en Intel® Atom™ Z3560 processor (upp till 2,33 GHz, 4T4C) jämfört med ASUS* Fonepad 7 LTE* (ME372CL) med en Intel® Atom™ Z2560 processor (upp till 1,6 GHz, 4T2C).