Ge kraft åt dina bästa affärsidéer

Titta på arbetsstationer

Utformad för yrkesmän

Intel® Xeon® E5 processorfamiljen levererar den hastighet som behövs för avancerade 3D-utformningar, digitalt innehållsskapande och teknisk analys.

Processorsortiment

Den omvandlade stationära datorn

Få bättre grafisk prestanda, inbyggd säkerhet och minskad stilleståndstid med arbetsstationer baserade på Intel® Xeon® E3-1200 v6 processorproduktfamiljen.

Lås upp allsidigheten

Kraft med bärbarhet

Ta med dig kreativiteten, samarbetet och imponerande prestanda överallt med Intel® Xeon® E3-1500M v6 baserade mobila arbetsstationer.

Mobila arbetsstationer

Ett bredare nät

Arbetsstationer med Intel® Xeon® E3-1200 v6 processorfamiljen levererar innehållsrika, responsiva 3D-program över LAN och WAN till alla användare på valfri enhet och valfri plats.

Nå längre

Optimerade att överleverera

Välj den idealiska kombinationen med processorkraft, minne, integrerad grafik och förvaring på din arbetsstation för att skapa, testa och introducera lösningar snabbare.

Läs produktinformation

Utrustade att identifiera och reparera

Felkorrigeringskod, eller ECC-minne, som automatiskt identifierar och reparerar enkelbitsfel i farten för pålitlig och felfri körning av arbetsstationsprogram utan datafel.

Reducera risken för dataförlust

Uppgraderade grafikprestanda

Intel® HD Graphics P630 processorbaserad teknik innebär inbyggd, diskret grafikprestanda och certifiering för mer än 15 av de mest använda programmen för arbetsstationer och CAD.

 

Lär hur

Responsiv, pålitlig lagring

Intel® Solid State Drives (SSD) har stöd för intensiva affärsprogram med pålitliga lagringsprestanda samtidigt som det förstärker säkerhet och hanterbarhet.

Hitta rätt SSD

HP Z2 Mini*

Äntligen en revolutionerande minidator för CAD, som levererar otrolig kraftfullhet och smidighet tillsammans med liten och elegant design.

Läs mer om HP Z2 mini*

Upptäck nya Intel® tekniker

Dra fördel av högpresterande datorfunktioner som kan hantera företagens arbetsbelastningar med intelligens, säkerhet, effektivitet och flexibilitet.

Visa processorerna

Lås upp större mängder videoinnehåll för fler konsumenter och verksamheter med låg total ägandekostnad per rack.

Upptäck hur

Arbetsstationer baserade på 6:e generationens Intel® Core™ vPro™ processorer erbjuder den maskinvaruförbättrade säkerhet som verksamheter kräver.

Läs mer

Men en kompakt teknikport får du snabb dataöverföring, stöd för strålande 4K-visning och snabbladdning av enheter.

Koppla upp dig

Intel och HP tillkännager samarbete med Citrix, inklusive serverlösning för datahallar.

Se filmen